OSMANİYE DÜZİÇİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017 YILI TERCİH DANIŞMANLIĞI KOMİSYONLARI

İlçemizde 2017 Yılı TEOG tercih danışmanlığı komisyonları İrfanlı Ortaokulunda ve Düziçi Ortaokulunda; ÖSYS (LYS-YGS) tercih danışmanlığı komisyonları ise Düziçi Fen Lisesi ve Düziçi Cumhuriyet Anadolu Lisesinde oluşturulmuştur. 
2017 YILI TERCİH DANIŞMANLIĞI KOMİSYONLARI

  • Tercih Danışmanlığı Komisyonlarında;
  • Öğrencilere ikamet koşuluna bakılmaksızın hizmet verilecektir.
  • Tercih ekranında öğrencinin tercih yapmasını engelleyen herhangi bir sorunoluşması durumunda, sorunun giderilebilmesi için öğrenci mezun olduğu okul başta olmak üzere gereken kurumlara yönlendirilecektir.
  • Ortak Sınavlar tercihlerinde sorumluluk veli ve okul idaresine ait olduğundan,ilgili öğrencinin tercihi komisyon başkanı tarafından sisteme girilecek ve alınacak sistemçıktıları veliye de imzalatılarak bir nüshası veliye teslim edilecektir.
  • Komisyonlarda görevlendirilen rehberlik öğretmenleri ve diğer branşöğretmenleri sisteme tercih girişinde bulunmayacaklardır.
  • ÖSYS tercih sürecinde tercih sorumluluğu tamamen öğrenciye ait olduğundanöğrencilerin sisteme tercihlerini girebilmeleri için imkânlar ölçüsünde uygun ortamhazırlanacak, bu öğrencilerin tercihleri sisteme komisyonlar tarafından girilmeyecektir.

İrfanlı Mahallesi Anadolu Öğretmen Lisesi Sokak 2/D Düziçi/Osmaniye - 03288761777

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.